Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Бутан

Имоти за продажба в Бутан

Бутан е будистко царство в източната част на Хималаите и е известен със своите манастири, крепости (или дзонг) и невероятни гледки, вариращи от субтропични равнини до стръмни планини и техните долини. Хималайските върхове като Джомолхари, високи 7326 м, са популярна дестинация за любителите на походи. Манастирът на Paro Taktsang, известен още като Тигровата тана, е изграден над страната на планина върху гората на долината Парос.

Бутан граничи на север с Тибет (Китай), а на юг с Индия.

Тимфу е столицата и най-населеният град на Бутан, столицата на областта, на която дава своето име. Намира се в централната западна част на страната. Градът е построен в посока север-юг в западната част на долината, образувана от Райдак и е третата столица в света по височина.

Тимфу и няколко други големи градове в Бутан изпитват недостиг на къщи под наем, но и липса на имоти за продажба в Бутан. Това се дължи на нарастващата наличност на заетост и видях хора от 20 дзонгкхака да мигрират към места като Тимфу, Пхюнтшолинг, Гелефу и др.

Първо, не е лесно да намерите квартира под наем в град Thimphu. Вероятността е по-добра в райони като Babesa (юг), Taba (север) и други гранични райони.

Ако се интересувате от имоти за продажба в Бутан, това може да е подходящ момент за закупуването на такъв, защото индустрията на гостоприемството в Бутан се разраства, особено в и около основните атракции, като гнездото на Тигър, красивите Дзонг, дивите гледки към великолепни долини и извън курса поради лесна достъпност.

 

Ако искате да купите имот за продажба в Бутан, Paro е най-добрият град за живеене поради много причини: достъп до международно летище, много качествени хотели и ресторанти в и около града, по-близостта до Thimphu, масово развитие за туризма и свързаните с него индустрии и предприемачество бум за малки мащаби / собственост на къщи и самостоятелно поддържани предприятия.

Така че, ако искате да се преместите и закупите имот за продажба в Бутан, сега е подходящият период.

  •  
    Преместване в Бутан. Емигрирайте и живейте в Бутан.

      Продължавайки да анализираме най-внушителните страни в света, където е възможно да се преразпредели в пълно спокойствие и лекота, ние буквално сме били омагьосани от уникална подобна реалност. Будисткото кралство, разположено в източната част на Хималаите, известно в целия свят с хостинг на ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 4913

За продажба Тристаен, Бутан, Thimphu, Thimphu, center

172,110.40BGN
За продажба
Тристаен

166 m²
Къщата се продава напълно обзаведена, включваща бяла техника, пердета, хол и спалня. Имотът е боядисан и завършена през юни 2006 година.
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB